Verslag Trainingsweekend deel II

Verslag Trainingsweekend door Djoeke Donkers

Terug van weggeweest

Na een aantal jaar van afwezigheid door een blessure aan mijn knieën ben ik weer terug bij de Moving ladies. En zoals ik had gehoopt was het weer ouderwets gezellig.


Doordat ik in Nijmegen woon heb ik het geluk dat Chris mij thuis kwam ophalen om naar het hoge noorden te rijden. Ook Mirte en Evelien kwamen gezellig meerijden en zo kon het bijkletsen in de auto al beginnen.


Bij aankomst in Eext zijn we na een kopje koffie en een boterham de fiets opgestapt. Ik had heel wat kleren aangedaan want het was koud weer en het waaide hard. Maar al die lagen kleren hebben er wel voor gezorgd dat ik het niet koud heb gehad. We hebben een rondje gefietst door het Drentse landschap waar de wind zich niet schuil houdt. Na ongeveer drie uur waren we weer terug bij De Baldwinhoeve. Ik heb er voor gekozen om daar te blijven terwijl de andere er nog anderhalf uur aan vast plakte. Stiekem voelde ik me wel beetje een watje maar het was wel een goede beslissing geweest want mijn knieën wil ik dit jaar graag wel heel houden.

Eext 5


Na het fietsen werden er heel wat kopjes thee gedronken om ook van binnen weer warm te worden. ’s Avonds hadden we een uitstekend verzorgde gourmet avond. Na het eten werd het programma van dit jaar besproken. Het ziet er weer goed uit met een heel aantal mooie wedstrijden. Ik kreeg er weer helemaal zin in koersen van.

Eext 6


Zondag hebben we een wedstrijdje gedaan in Ekerhaar. Er stond een behoorlijke groep vrouwen aan de start. Vanuit de start werd meteen hard weggereden. De wind was erg sterk en maakte het wedstrijdje pittig. Volgens mij heeft iedereen er een tevreden gevoel aan over gehouden. De terugweg naar De Baldwinhoeve was wel zwaar want we hadden wint tegen. Gelukkig hebben ze daar heerlijk warme douches en was de tafel al voor ons gedekt en de soep warm.

Eext 7


Het was weer een mooi en gezellig trainingsweekend. Ik ben blij weer terug te zijn bij de Moving ladies en denk dat we er samen een mooi jaar van gaan maken.


Groeten Djoeke
 

terug