Drie podium plaatsen afgelopen week.

Kirsten 2 maal 3de en Linda 1 maal 3de.

Op tweede Paasdag 25 april was de ronde van Waddinxveen. Hier reden wij met zeven Dames.


Al in de eerste ronde reden er 10 Dames weg met daarbij Kirsten Peetoom en Linda Ringlever, Eileen zag het gevaar en sprong in een ronde naar de kopgroep zodat we met 3 Dames in de kopgroep vertegenwoordigt waren. Ook Femke van Kessel kwam nog aansluiten en toen was de slag gemaakt. Charlotte Lenting en Michelle Geoghegan reden goed van voren in het peloton maar verder kwam er niemand meer weg zodat deze 12 dames gingen sprinten om de eerste plaatsen.


In de eindsprint werd Kirsten 3de en dus de eerste podiumplaats van dit jaar Linda werd 11de maar zij had op het laatst nog geprobeerd om weg te rijden maar dit lukte niet. Charlotte en Michelle eindigde in het peloton.

Podium Waddinxveen


Kirsten ook 3de in Geldrop.


Op Koninginnedag 30 april reden Kirsten Peetoom en Linda Ringlever in Geldrop. Al vroeg in de wedstrijd viel ook hier de slag en weer was Kirsten goed mee, deze keer met vijf Dames. Linda kon net niet meer aansluiten en viel terug in het peloton. In de sprint werd Kirsten ook hier 3de en Linda 20ste

Geldrop

Foto met dank aan wielerpunt

Linda 3de in Made.


Terwijl een deel van de ploeg in de Omloop van de Schermer reden was Linda Ringlever Djoeke Donkers en Alma Koelemeier naar de profronde van Made gegaan. Linda reed hier zeer attent en was met elke ontsnapping mee. Ook ging ze voor de punten die tellen in het klassement voor de profcriteriums en hierin deed zij goede zaken. In de eindsprint vaan de kopgroep werd zij 3de wat toch al weer de derde podiumplaats was in dit seizoen.

Podium Made

Foto met dank aan Marcel Koch: www.kochproductions.nl

Het verslag van de Schermer volgt.
 

terug