Linda 2de in criterium Haren

Linda Ringlever sprint naar 2e plaats in Haren


Gisteren avond reed een deel van de ploeg het criterium in het Groningse Haren. Het was een snel parcours en een sterk deelnemers veld.
Al gelijk van het begin was Linda in de aanval maar door het sterke deelnemers veld ging dit niet door. Na ongeveer een half uur wedstrijd was er dan toch de beslissende ontsnapping met Kirsten Wild, Andrea Bosman, Loes Gunnewijk, Janneke Ensing, Joan Boskamp en ook Linda Ringlever. Deze sterke kopgroep reed heel goed samen, namen een grote voorsprong en bleven weg.


In het peloton reden Charlotte Lenting, Michelle Geoghegan en Eileen Roe goed van voren mee wetend dat er een ploegmaatje in de kopgroep was.


In de laatste ronde toen men in de kopgroep elkaar aankeek nam Linda de leiding en ging zo als eerste door de laatste bocht en werd in de sprint knap tweede achter Kirsten Wild en voor Andrea Bosman.


In de sprint van het peloton werd Michelle 24ste Charlotte 39ste en Eileen 42ste. Weer een mooi resultaat voor ons Team.

podium Haren

Foto Rudie Ottens


Afgelopen zondag reden enkele Dames nog in het Limburgse Buchten waar Charlotte Lenting nog 10de werd en zich zo plaatste voor deelname aan het NK in Ootmarsum.

 

terug