Kirsten 1ste in Amsterdam en Linda 1ste DK Tijdrijden

2 eerste plaatsen in Hemelvaart weekend.


Afgelopen dagen hebben de Movingladies een dubbelprogramma gereden, woensdag de parel v/d Veluwe waar Eileen Roe in de eerste groep als 19de eindigde, Kirsten en Djoeke die door een valpartij net voor de zeer smalle wegen terug vielen in de tweede groep werden 47ste en 64ste .


DK Tijdrijden Zon.


Ook op woensdag was het District kampioenschap tijdrijden in Valkenswaard waar Linda, Charlotte, Evelien en Chris v/d Berg reden. Linda behaalde hier een mooie eerste plaats en werd zo kampioen van het District. Charlotte werd derde en dus weer een mooi podium voor onze ploeg. Evelien werd 6de en Chris v/d Berg 7de
 

Purmerplein Amsterdam.


Op Hemelvaartdag reden Kirsten Jessica en Alma in Amsterdam Purmerplein. Al vroeg in de wedstrijd reed er een kopgroep van tien rensters weg met daarin Kirsten en Jessica, deze groep dubbelde al snel het peloton en dus kwam de winnaar uit deze groep.

Amsterdam

foto met dank aan Duane van der Geld


In de sprint was Kirsten de sterkste en won overtuigend deze wedstrijd dus weer en mooie overwinning voor ons team. Jessica werd nog tiende en behaalde dus ook punten voor deelname aan het NK.

podium Amsterdam

foto met dank aan Duane van der Geld

Djoeke reed die dag in lekkerkerk en werd knap 8ste dus ook Djoeke heeft zich geplaatst voor het NK.


UCI wedstrijd Gooik.


Ook reden we op Hemelvaartdag met ons Team in de UCI wedstrijd in Gooik met de Bosberg en diverse andere beklimmingen. Na 31 km op de Bosberg brak de wedstrijd open en ontstond er een eerste groep van ongeveer 55 rensters met daar Linda Ringlever die goed over de bergen kwam. In de aanloop naar de 7 plaatselijke omlopen reed Marianne Vos alleen weg en won zo de wedstrijd met meer dan 5 min voorsprong. In het peloton werd niet echt meer gereden en op een uitloop poging van twee rensters na werd het dus een sprint voor de overige plaatsen. Linda werd 36ste dus een mooi resultaat in een UCI wedstrijd. De rest van onze ploeg was in de tweede groep en werden in de plaatselijke ronden uit de wedstrijd gehaald.

Verder werd Eileen Roe op zondag 29 juni nog knap 9de in de Ronde om het Ronostrand.
Het gaat heel goed met het Team en we zien dan ook de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet.

 

 


 

terug