Update Site

1ste - 2de en 3de plaatsen in de criteriums na Krasna-Lipa en Limousin


Na terugkomst uit Limousin waar onze ploeg goed gepresteerd heeft was er bijna elke dag een criterium, (wegens vakantie's). Niet al onze rensters hebben de wedstrijden gereden maar de prestaties waren goed.
Linda Ringlever behaalde in Kleve Duitsland een mooie overwinning,met Kirsten Peetoom op de 6de plaats, Sarah Cramoysan 20 ste en Jessica Smits 27 ste.

1ste pl Kleve

In Gouda was Kirsten Peetoom 2de , zij won de sprint van het peloton, Juliëtte Wigbold was weggereden en zij won de wedstrijd . Jessica Smits werd 18de .

2 de pl Gouda

In Berkel en Rodenrijs werd Linda Ringlever 3de, zij was bijna de gehele wedstrijd in de aanval met 3 rensters. Jessica Smits werd nog 37ste.

3de pl Berkel

In Noordeloos reed Kirsten Peetoom in de kopgroep, maar doordat er een renster de bocht uit reed en viel moest Kirsten van de fiets en kwam zij terug in het peloton. Linda Ringlever werd hier 4de Kirsten 10de en Iris Ockeloen 27ste

Na jaren van afwezigheid heeft onze ploeg ook weer meegedaan aan het NCK. Doordat de rensters tijd konden vrijmaken om vooraf te trainen was de 10de plaats dan ook een zeer mooi resultaat, volgend jaar beter.
 

NCK

Verder reed Charlotte nog een tijdrit in Enschede op 15 augustus 2011 (hier haar verslag)

Op maandagavond 15 augustus heeft Charlotte Lenting meegedaan aan de proloog van de twentse triathlon tour. Deze tijdrit van 8.2 km vond plaats in Lonneker en trekt naast triatleten ook tijdritspecialisten. Vorig jaar heeft Charlotte deze tijdrit gewonnen en vandaar dat ze ook dit jaar weer aanwezig was.
‘Vanavond stond er eindelijk weer een tijdrit op het programma na een weekje geen wedstrijden. Ik heb de afgelopen tijd veel criteriums gereden en vond het nu wel weer leuk om wat anders te doen. Er stonden vandaag een aantal concurrentes aan de start, waaronder oud-wereldkampioene op de weg en tijdrit bij de masters Janny Kleinjan. Ik wist dat het moeilijk zou worden om haar te verslaan, zeker nu mijn vorm niet meer helemaal optimaal is.’
Charlotte zette een tijd neer van 12.31min, waar Kleinjan 20 seconden minder nodig had en finishte in een tijd van 12.11min. Charlotte is tweede geworden in deze tijdrit en is daar tevreden mee.


‘Gezien mijn voorbereiding de afgelopen dagen ben ik tevreden. Mijn goede gevoel was vorige week weg en ik kon niet meer door de pijn heen trappen. Dit is nu weer goed gegaan en ook mijn ademhaling en mijn mentale hardheid was weer terug. Het tijdrijden gaat goed, al weet ik dat er nog veel winst te behalen valt. Zo zou alleen al zo’n mooie tijdritfiets als Janny en de andere dames al veel verschil kunnen maken. Desondanks geniet ik erg veel van het tijdrijden en hoop ik dat onze ploeg het goed gaat doen op het NCK in Hoogezand-Sappemeer op zaterdag 3 september.’ 

 

terug