Linda Ringlever 1ste in Hilvarenbeek.

Linda wint met 1 min. voorsprong op het Peloton.


Met vier rensters stond Bike4Air aan de start in Hilvarenbeek Femke van Kessel, Hilde Oudman, Linda Ringlever en Mary Rose Postma die vandaag haar eerste wedstrijd reed na haar val begin dit jaar in Spanje.


Na de eerste premie sprint ging Linda met drie rensters door maar zij kregen geen ruimte waarna Femke wegsprong en Marjolein Claessen mee kreeg. Zij hadden al snel een grote voorsprong en een ieder dacht dat dit de juiste ontsnapping was.


Op 12 ronden voor het einde reden Judith Bloem en Suzan Simons ook weg uit het peloton en samen reden zij naar de twee aan de leiding en ook het peloton sloot weer aan zodat het peloton weer compleet was. Jammer dat deze twee rensters niet wegbleven want zij hebben toch driekwart van de wedstrijd op kop gereden. Complement voor Femke.


Op 6 ronden voor het einde werd er gebeld voor een sprint van het Kempen klassement en hiervan profiteerde Linda door er alleen vandoor te gaan, zij pakte al snel 1 min. voorsprong en gaf deze in de resterende ronden niet meer af.

Hlivarenbeek 1

Foto wielerpunt.com


Ook Hilde en Mary Rose hebben goed werk verricht in het peloton en ons team was weer nadrukkelijk aanwezig.


Na de Parel v/d Veluwe was dit voor Linda weer een zeer mooi resultaat en de eerste overwinning dit seizoen.

Hilvarenbeek 2

Foto wielerpunt.com


De andere uitslagen Hilde 21ste – Femke 25ste en Mary Rose 26ste.

 

In Uitgeest reden ook vier Dame van Bike4Air en hier werd Erika Broekema 7de Djoeke Donkers 9de (zij plaatst zich hiermee waarschijnlijk voor het NK), Daniëlle Lissenberg 15de en Yukiyo 18de.


 

terug