Trainings weekend NWVG Bike4Air.

Het afgelopen weekend 1-2 en 3 febr. is de NWVG op trainingskamp geweest in Drenthe. Het  Dames Team van Bike4Air was bijna geheel aanwezig.
Op zaterdag hebben we een Duurtraining gedaan van ongeveer 100 km. Bij het vertrek scheen het zonnetje maar het laatste uur werd het bewolkt en viel er een klein beetje regen wat de training echter niet kon verstoren.


Omdat er veel wind stond hebben we het eerste deel van de training tegen de wind in gereden waardoor we het laatste uur wind mee kregen. Hierdoor konden de Dames het laatste uur lekker op souplesse rijden zodat ze niet met verzuurde benen in de accommodatie  aan kwamen.


Na het douchen eerst veldrijden kijken, Junioren en Dames ,  daarna lekker pasta eten en toen een spelletjes avond waaraan iedereen mee deed. Tussendoor ook nog even gekeken naar het veldrijden voor Beloften en  Elite.

Zondag:

Na het ontbijt op zondag vertrokken wij naar Ekehaar voor een trainings wedstrijd . Het weer zou tot na de middag goed blijven maar dit viel goed tegen, het was guur met een harde ijskoude wind. De Dames trokken zich hier echter niets van aan en gingen gewoon van start.
Femke van Kessel won deze eerste rit en ook de andere dames reden zeer goed mee.

 


Tijdens de terugweg naar de accommodatie (27 km) begon het te regenen maar met de Douches in het vooruitzicht reed men lekker door.
Het seizoen is begonnen en de ploeg heeft er zin in.

terug