Nieuwe club Movingladies team

In het nieuwe seizoen 2014 zal het team zich aansluiten bij de wielervereniging Breda. 

Doordat wij half september zonder club kwamen en wij via een renster van ons team hoorde dat er  bij  WV Breda plannen waren om een vrouwenteam op te starten was het contact met het bestuur snel gelegd. Na de eerste bespreking was er gelijk een klik en is besloten om in 2014 met een vrouwen ploeg te starten.


Het team zal in 2014 waarschijnlijk kunnen starten met ongeveer 15 vrouwen. Het zal een nationaal en internationaal programma gaan rijden zoals ook de laatste jaren het geval is geweest. Over enkele weken zal de site aangepast zijn en dan kan eenieder zien welke rensters er rijden voor het team en welk programma wij gaan rijden, tot die tijd houden wij jullie op de hoogte van de verrichtingen van onze veldrijdsters.


Meervoudig Nederlands kampioene Natascha Knaven-den Ouden, voorzitster van WV Breda, is verheugd met het opstarten van het vrouwenteam. “Het vrouwenwielrennen is de laatste tijd erg in opkomst. Wij zijn blij dat wij de vrouwen in de regio een mogelijkheid kunnen geven zich te laten zien. Het opzetten van een vrouwenploeg past in de stappen die de vereniging maakt. Daarnaast is het internationale en nationale programma dat WV Breda-Manieu.nl-Ladiesteam gaat rijden belangrijk voor de zichtbaarheid van de vereniging.


Chris Rouw.
 

terug