Eerste weekend met nieuwe ploeg:

Training en workshop op de baan in Apeldoorn.


Afgelopen zondag 15 december zijn wij met de rensters van het nieuwe team naar Apeldoorn geweest. Femke en Marco Aerts hadden daar een training georganiseerd.
Drie rensters waren verhinderd i.v.m. ziekte en vakantie. De overige rensters hadden er zin in. Na met elkaar kennis gemaakt te hebben gingen de rensters om 10 uur de wielerbaan op. Rensters die nog nooit op de baan gereden hadden werden in een aparte groep geplaatst en de ervaren rensters in een andere groep elk met een trainer.


De training duurde tot 13.00 uur en alle rensters hadden zich goed vermaakt.  Zij vonden het leerzaam en de meeste wilden nog wel vaker naar de baan.
Na de training had de begeleiding nog voor een verder programma gezorgd in de Vorm van een Workshop verbeteren die gehouden werd door Hein van Schooten.


Toen de dames boven kwamen hadden Hein en de ploegleiding de koffie, thee, fris en broodjes gereed staan waar gretig gebruik van werd gemaakt. Rond  half twee begon Hein aan de workshop van ongeveer twee uur.


Er werd onder andere gesproken over:


Hoe stem je een doel af op je omgeving
Professioneel team om je heen vormen
Ontdek rituelen en hoe ga je daar mee om
Ontmoeten, probeer moeten om te zetten in willen
En hoe hou ik plezier in mijn sport


Na heel veel uitleg en goede discussies werd om ongeveer 16.00 uur de workshop beëindigd en met veel nieuwe inzichten over de toch ook belangrijke onderwerpen van de sport is de eerste start van het nieuwe seizoen gemaakt.


Wij danken Femke van Kessel, Marco Aerts  en Hein van Schooten voor hun tijd die zij vrij konden maken om onze rensters door deze leerzame dag te begeleiden.


de ploegleiding.


Veldrit Amersfoort 7 dec.


Op zaterdag 7 december hebben Geerte Hoeke, Femke van Kessel, Anne Peer, en Djoeke Donkers mee gedaan aan een veldrit in Amersfoort.
Het was een snelle cross en onze rensters deden goed mee.
Femke 11 de, Anne 13 de, Geerte 17 de en Djoeke 27 ste.

rensters veldrit Amersfoort (v.a. 1 januari te zien in de nieuwe kleding)

terug