Twee rensters op podium in Ronde van Oploo.

foto met dank aan wielerpunt.nl

 

 

Gisteren 6 april was het team van WV Breda met 12 rensters aanwezig in Oploo voor het criterium aldaar. Er stonden 95 rensters aan de start met grote namen er bij.
Onze rensters hadden na Gent Wevelgem heel veel zelfvertrouwen en waren de hele wedstrijd voorin te vinden om de wedstrijd te controleren, en waren dan ook bij elke ontsnapping mee.


4 ronden voor het einde reden twee rensters weg, Ilse Miltenburg van Breda en Judith Bloem van Jan van Arckel, dit bleek de goede ontsnapping te zijn. Judith wilde de sprint niet afwachten  en sprong in de laatste ronde weg , Ilse net overgekomen van de Junioren kon niet mee maar reed alleen  goed door en werd knap tweede achter Judith Bloem.

Foto met dank aan wielerpunt.nl


De sprint voor de derde plaats werd gewonnen door Femke van Kessel van WV Breda voor Thalita de Jong  zodat we twee rensters op het podium hadden. Ook Hilde Oudman was vandaag goed op dreef en werd knap 6de.
Linda Poelstra Ringlever werd 19de  Mirthe Wagenaar 21ste en Ines klok 22ste ook zij vielen nog in de prijzen. De rest van het team kon ook terugkijken op een goed gereden wedstrijd en nu op na de volgende week.

 

 


 

terug