Ines Klok behaald haar tweede podiumplaats met een tweede plaats in Gilze

foto met dank aan Lady's on Wheels

Zondag 15 juni gestart in het Hart van Gilze. Eigenlijk zonder al te hoge verwachtingen na een weekje Italie en een lange autoreis de dag er voor. Maar voelde me goed. En al vrij vroeg in de wedstrijd kreeg ik een gaatje en met zijn 2en konden we door goed samen te werken vooruit blijven. Weer een mooie 2de plaats!

Zondag 15 juni UCI wedstrijd Nijlen: We reden hier met vijf rensters van WV Breda manieu.nl  Ladiesteam en  al gelijk na vijf km was het Hilde Oudman die aan de haal ging maar niemand mee kreeg en zo na ongeveer vijf km werd teruggepakt. Meer dan nog enkele uitloop pogingen was er niet te melden zodat het na 125 km tot een massa sprint kwam die gewonnen werd door Jolien D'Hoore.

Mary Rose Postma werd 21e, Ilse Miltenburg 28e, Hilde Oudman 71e Femke van Kessel 75e en Yukiyo Hori kwam in een achterblijvende groep terecht en deze werden op de plaatselijke ronden uit de wedstrijd gehaald.

foto met dank aan wielerpunt.nl

Dinsdag 17 juni Noordwijk Classic:  Met 8 rensters reden wij op dinsdag avond de Noordwijk Classic  de start was om 18.15 uur en er stonden 125 rensters aan de start. Er waren 5 ronden van 24 km te rijden en ondanks dat er veel wind stond werd het ook hier een massa sprint die gewonnen werd door Vera Koedoder. de klassering van onze rensters was.

Ines Klok 22e, Iris van der Stelt 35e, Charlotte Lenting  61e, Geerte Hoeke 66e, Linda Ringlever 71e,Yukiyo Hori 73e, Anne Peer 79e en Ilse Miltenburg die in de finale nog lek reed en niet meer kon aansluiten 84e.

terug